Lägenheten ligger i gårdens "stora hus". Den vackra byggnaden uppfördes vid förra sekelskiftet och är EvaLis föräldrahem. Sedan några år är huset obebott och nu har du möjlighet att tillbringa någon natt eller en hel vecka i huset.

Övervåningen

På andra våningen finns de "2 rum och kök" som du kan hyra. På denna våning finns även "Salen" – husets största rum vilket använts för middagsbjudningar och högtider. "Salen" går det nu att hyra för dagskonferenser. Då Salen och lägenheten ligger vägg i vägg har vi valt att inte ha konferenserna och boende samtidigt. Vi tror att boendet blir skönare och konferensdeltagandet värdefullare om ni som hyr eller deltar får ha hela våningen för er själva.

Utanför Salen och lägenheten finns en stor hall. Från hallen kan du kliva ut på husets balkong. Den vätter mot söder och under tiden du bor hos oss är balkongen reserverad för dig. I hallen finns även trappan som leder till nedervåningen. I trapphuset sitter de vackra rödbruna 50-talstapeter som är bakgrund här på webbsidan. I trappan finns även ett flertal av Bertils jakttroféer.

Nedervåningen

På nedervåningen finns Smultronbodas cateringkök. Som boende kan du bland annat beställa matkorg till utflykten. Korgen kan vi fylla med lätt lunch eller kaffe och hembakt fikabröd. Vi använder ingredienser som är i säsong och anpassar gärna innehållet efter dina preferenser. Kontakta oss så berättar vi mer.

På nedervåningen finns även ett vackert rum som vi kallar "Lilla salen". Även i detta rum går det att hålla konferenser, om än i mindre skala än på övervåningen. Rummet används även till och från som kafé och för evenemang, speciellt om det är dåligt väder ute.

Trädgården

Under balkongen finns en veranda och i trädgården, under de stora björkarna, står våra vita trädgårdsmöbler i trä. Slå dig gärna ner! De dagar vi har aktiviteter så sker de i trädgården eller i lilla salen på nedervåningen. Det är viktigt för oss att ni på övervåningen får ha den för er själva.

Tillgänglighet

Huset omgärdas av gräs och trädgårdsland. Upp till verandan är det två trappsteg, till lägenheten trappa med handledhållare. I lägenheten är det ett trappsteg för att kliva in på badrummet. Sammanfattningsvis är det begränsad tillgängligheten till huset med rullstol och rollator.

Boka och få mer info via Björn på 076-882 15 10 eller e-post!