Slå upp förtältet eller parkera husbilen i vår soliga hage. Här har ni gott om plats – lammen är era närmaste grannar.

Hel vecka: 1000 kr
3 dagar: 500 kr
Dag: 200 kr  Boka din vistelse

Platsen

Runt "stora vita huset" här på fårgården finns en stor vall som vi kallar "Trädgår'n". I hagen finns några fruktträd och den betas av fåren under delar av året. Ni är välkomna att campa här – med husvagn, husbil eller tält.

Vi vill ge er gott om plats och möjlighet till lugn och ro. Därför erbjuder vi bara camping till ett sällskap åt gången. På andra delar av gården, avskilt från er, kan dock kafé- och boendegäster röra sig.

Välkomna in i hagen!

Faciliteter och praktikaliteter

I "stora vita huset" finns dusch och toalett som ni kan använda dygnet runt. Under dagtid och enstaka kvällar används toaletten även av kafégäster. Vi ordnar elektricitet till er.

Delen vi ställt i ordning åt er ligger på den mycket soliga södra sidan av hagen. Marken består av vår kraftiga Småländska lerjord med grovt singel och grus inlagt vilket innebär att den klarar regn, men det kan bli geggigt vid ihållande nederbörd.

Campingplatsen ligger bredvid infarten till gården och landsvägen till Stora Björka. Under dagtid finns det en del trafik in till gården och förbi på landsvägen, under nattetid bara enstaka fordon.

När ni bor hos oss betar fåren inte i er del av "Trädgår'n", men några av de nyfikna lammen kan smita in och hälsa på er. Ni är välkomna att ta med husdjur om ni meddelar oss vid bokningen och håller ert husdjur under noga uppsikt.

Motorcyklar på besök

2011 hade vi besök av ett stort gäng motorcykel-entusiaster. De kom åkandet på snygga cyklar och parkerade på vårt campingområde.

Boka och få mer info via Björn på 076-882 15 10 eller e-post!